1.Technologie produkcji cukierniczej:
- Zajęcia prowadzi Anna Wydrowska
- Kontakt z prowadzącym przedmiot zgodnie z adresem: aniawydrowska@wp.pl
- Zakres materiału: 1. materiał, 2. materiał, 3. materiał, 4. materiał, 5. materiał, 6. materiał, 7. materiał, 8. materiał cz. I, 8. materiał cz II, 8. materiał cz. III, 9. materiał, 10. materiał, 11. materiał, 12. materiał
2. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii:
- Zajęcia prowadzi Emilia Kabala
- Kontakt z prowadzącym przedmiot zgodnie z adresem: emilia.kabala@wp.pl
- Zakres materiału: 1. materiał, 2.materiał, 3. materiał, 4. materiał, 5. materiał, 6. materiał, 7. materiał
3. Język angielski w produkcji cukierniczej:
- Zajęcia prowadzi Natalia Małecka
- Kontakt z prowadzącym przedmiot zgodnie z adresem: nmalecka1@wp.pl
- Zakres materiału: 1. materiał, 2. materiał, 3. materiał, 4. materiał, 5. materiał, 6. materiał, 7. materiał, 8. materiał, 9 i 10. materiał, 11. materiał, 12. materiał, 13. materiał